Padbergkliniek

Kliniek voor cosmetische dermatologie

 

Welkom! In de Padbergkliniek kunt u terecht voor diverse behandelingen van cosmetisch storende huidaandoeningen. Alle behandelingen worden uitgevoerd door een deskundig team van dermatologen en huidtherapeutes.


Voor de behandeling van overbeharing, cosmetisch storende bloedvaatjes (bijv. couperose) en bruine pigmentvlekken (zoals ’zonnevlekken’) beschikt de Padbergkliniek over een laser/IPL apparaat, de Starlux.

Hinderlijke of lelijke huidbultjes zoals bolvormige moedervlekken, ouderdomswratten en fibromen kunnen worden verwijderd met een CO2 laser of eventueel weggebrand of oppervlakkig weggeschaafd.

Bij overmatig zweten in de oksels bieden wij behandelingen met botulinetoxine (“Botox”)

Voor het verbeteren van littekens heeft de Padbergkliniek een gefractioneerde (Fractional) laser.

Uiteraard kunt u hier ook terecht voor alle huidtherapeutische behandelingen, zoals acne behandeling, oedeemtherapie en peelings.

Tenslotte biedt de Padbergkliniek de mogelijkheid voor een screening van de huid op huidkanker, uiteraard door een van de dermatologen.

In de menubalk onder het kopje “Behandelingen” kunt u meer lezen over de diverse mogelijkheden.

 • Zaterdag 23 januari open dag Padbergkliniek

  Miljoenen Nederlanders hebben in meer of mindere mate last van huidproblemen. Bijna 400.000 hebben last van Psoriasis. De Padbergkliniek aan de Padberglaan 10 in Ede behandelt al 27 jaar succesvol patiŽnten met de aandoening in een huiselijke en klantvriendelijke omgeving. Lees meer

  Keurmerk ZKN en ISO 9001 2015
  1 april 2015

  We zijn er trots op u te kunnen melden dat wij ook dit jaar het certificaat keurmerk ZKN-2015 en ISO 9001-2015 hebben ontvangen Lees meer

  Keurmerk certificaat ZKN-2015 en ISO 9001- 2015
  1 april 2015

  We zijn er trots op u te kunnen melden dat wij ook dit jaar het certificaat keurmerk ZKN-2015 en het certificaat ISO 9001-2015 hebben ontvangen. Lees meer

  Nieuwe verlaagde tarieven
  25 september 2014

  Nieuwe verlaagde tarieven voor behandeling van overbeharing! Lees meer

  Verwijdering van huidbultjes
  26 augustus 2014

  Download hier de folder huidbultjes verwijderen. Lees meer

  Overbeharing
  21 augustus 2014

  Voor overbeharing beschikt de Padbergkliniek over een modern apparaat de Palomar Starlux Lees meer