Zaterdag 23 januari open dag Padbergkliniek

 

Persbericht 15 januari 2016
Onderwerp: Zaterdag 23 januari open dag Padbergkliniek. Het centrum voor een gezonde huid.

Miljoenen Nederlanders hebben in meer of mindere mate last van huidproblemen. Bijna 400.000 hebben last van Psoriasis. De Padbergkliniek aan de Padberglaan 10 in Ede behandelt al 27 jaar succesvol patiŽnten met deze aandoening in een huiselijke en klantvriendelijke omgeving. Dit gebeurt met baden, lichttherapie en zalven op de hardnekkige plaatsen. Deze behandelingen worden na verwijzing via uw huisarts of dermatoloog door de zorgverzekeraars vergoed.
Op het zelfde adres is ook de praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie 2Care4Skin gevestigd. De therapeuten van deze praktijk zijn gespecialiseerd in de behandeling van een zieke of beschadigde huid. Veel voorkomende behandelingen zijn die van acne, overbeharing, pigmentvlekken, littekens en oedeem. Daarnaast worden cosmetische behandelingen uitgevoerd gericht op het verbeteren van de huid. Vergoeding van diverse behandelingen is mogelijk maar afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekering.
Zaterdag 23 januari bent u in de gelegenheid om vanaf 10.30 uur geheel vrijblijvend met het centrum kennis te maken. Om 11.00 uur en 12.00 uur zullen 2 van de aan de kliniek verbonden dermatologen een lezing geven over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de behandeling van psoriasis met injecties en tabletten, respectievelijk de aangeboden individuele behandelingen. Vanaf 11.00 uur verzorgen de huidtherapeuten van 2Care4Skin een aantal demonstraties van huidverbeteringsbehandelingen, zoals Micro-Needling, Chemische Peeling, ontharingsmethoden en manuele lymfedrainage. Ook wordt de mogelijkheid geboden om gratis een huidscan te laten uitvoeren met een daarop afgestemd persoonlijk advies.
Bent u geÔnteresseerd in ons centrum, onze activiteiten of heeft u last van een huidprobleem dan nodigen wij u graag uit om zaterdag tussen 10.30 uur en 15.00 uur onze kliniek te bezoeken. De koffie, thee of frisdrank staat in ieder geval voor u klaar. De kliniek ligt op steenworp afstand van het NS-station en is ook met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Komt u met de auto dan kunt u deze parkeren op het terrein van de kerk tegenover het pand.


Indien u meer informatie wenst kunt u contact op nemen met de heer J.L. Mud, manager. Tel.: 06 53 95 61 18 E-mail:

Nieuwsoverzicht

Een innovatieve behandeling op natuurlijke basis
22 mei 2017

Twee procent van alle Nederlanders lijdt aan deze vaak erfelijke huidziekte. Gelukkig is het niet besmettelijk, maar patiŽnten worden er soms wel zo op aangekeken…
Lees meer...


Externe audit
13 februari 2017

Ook dit jaar mogen we met gepaste trots melden dat onze kliniek opnieuw het keurmerk certificaat "ZKN" en het certificaat ISO 9001-2015 heeft behaald.
Lees meer...


Drukte bij het maken van behandelafspraken
19 december 2016

De afgelopen weken hebben we een behoorlijke toename gezien van klanten die alvast hun nieuwe sessie voor 2017 willen plannen.
Lees meer...


Oproep psoriasispatienten
27 september 2016

Bijgaande oproep ontvingen wij via de NVDV (Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie) en is dus niet afkomstig van het Psoriasiscentrum zelf.
Lees meer...


Afscheid van dr. van`t Veen
2 juni 2016

Op maandag 30 mei hebben wij op gepaste wijze stil gestaan bij het komende afscheid van onze gewaardeerde collega dr. van`t Veen.
Lees meer...


Nieuwsflitsen mei 2016
12 mei 2016

Vanaf maart 2016 hebben wij het nazorgtraject weer opgepakt. Dit betekent dat wij al onze klanten benaderen, ongeveer 3 maanden nadat de behandeling gestopt is.
Lees meer...