Symposium in het Radboud UMC te Nijmegen.

 

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van de Medische Advies Raad van de Psoriasis Vereniging Nederland wordt er een symposium georganiseerd in het Auditorium van het Radboud UMC te Nijmegen op zaterdag 20 september 2014.

U bent van harte welkom op het symposium, waar artsen en patiŽnten met elkaar in gesprek gaan over wat het hebben van psoriasis betekent en over de zoektocht van zowel de patiŽnt als arts naar een geschikte behandeling. Prof. dr. Peter van de Kerkhof leidt als dagvoorzitter u door de middag heen.

U kunt zich aanmelden  voor 10 september via de Psoriasis Vereniging www.psoriasisvereniging.nl.

Nieuwsoverzicht

Een innovatieve behandeling op natuurlijke basis
22 mei 2017

Twee procent van alle Nederlanders lijdt aan deze vaak erfelijke huidziekte. Gelukkig is het niet besmettelijk, maar patiŽnten worden er soms wel zo op aangekeken…
Lees meer...


Externe audit
13 februari 2017

Ook dit jaar mogen we met gepaste trots melden dat onze kliniek opnieuw het keurmerk certificaat "ZKN" en het certificaat ISO 9001-2015 heeft behaald.
Lees meer...


Drukte bij het maken van behandelafspraken
19 december 2016

De afgelopen weken hebben we een behoorlijke toename gezien van klanten die alvast hun nieuwe sessie voor 2017 willen plannen.
Lees meer...


Oproep psoriasispatienten
27 september 2016

Bijgaande oproep ontvingen wij via de NVDV (Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie) en is dus niet afkomstig van het Psoriasiscentrum zelf.
Lees meer...


Afscheid van dr. van`t Veen
2 juni 2016

Op maandag 30 mei hebben wij op gepaste wijze stil gestaan bij het komende afscheid van onze gewaardeerde collega dr. van`t Veen.
Lees meer...


Nieuwsflitsen mei 2016
12 mei 2016

Vanaf maart 2016 hebben wij het nazorgtraject weer opgepakt. Dit betekent dat wij al onze klanten benaderen, ongeveer 3 maanden nadat de behandeling gestopt is.
Lees meer...