Heropening Padbergkliniek

Wij kunnen gelukkig weer alle behandelingen in de Kliniek voor Cosmetische Dermatologie aanbieden. Om de behandelingen op verantwoorde wijze te kunnen doen gelden er wel een aantal maatregelen.   


Padbergkliniek

In de Kliniek voor Cosmetische Dermatologie kunt u terecht voor diverse behandelingen van cosmetisch storende huidproblemen. 

De Padbergkliniek heeft een aantal voordelen:

-Alle behandelingen worden uitgevoerd door een deskundig team van dermatologen en huidtherapeutes. 

-Betrouwbaar advies door echte medisch specialisten.

-Alles in ťťn kliniek. Alle tekenen van huidveroudering kunnen aangepakt worden. De huidstructuur met (fractionele) laser of peeling. Het volumeverlies, verslapping en diepere rimpels met fillers en/of CO2 laser. Fijnere rimpels met Botox of ResurFX™.

-Voor de behandeling van overbeharing, cosmetisch storende bloedvaatjes zoals couperose en bruine pigmentvlekken beschikt de Padbergkliniek over het moderne M22™ intense pulsed light/laserapparaat.

-Voor het verbeteren van de huidstructuur,  littekens en striae heeft de Padbergkliniek met de ResurFX™ een unieke gefractioneerde laser in huis.

-Uiteraard kunt u hier ook terecht voor alle huidtherapeutische behandelingen, zoals acne behandeling, oedeemtherapie en peelings door de huidtherapeutes van 2Care4Skin.

-Tenslotte biedt de Padbergkliniek de mogelijkheid voor een screening van de huid op huidkanker, vanzelfsprekend door een van de dermatologen.

Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888. 

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 - 16:30 uur. Van oktober tot en met maart op woensdag ook van 16.30-20.00 uur. 

 • Training Mindfulness speciaal voor PsoriasispatiŽnten
  6 maart 2020

  De Padberg Kliniek heeft samen met Marije te Raa een training Mindfulness speciaal voor PsoriasispatiŽnten heeft ontwikkeld. Lees meer

  Op 5 februari 2020 heeft de jaarlijkse audit plaatsgevonden behorend bij de certificering van de Padbergkliniek / Psoriasiscentrum.
  25 februari 2020

  Lees meer

  ZKN keurmerk 2019 behaald
  25 februari 2019

  Op 30 januari heeft de jaarlijkse audit plaatsgevonden Lees meer

  Gewijzigd privacy beleid
  7 juni 2018

  Wij hebben onlangs onze privacyverklaring aangepast, omdat sinds 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is. Lees meer