CO2 laser

De CO2 laser is een van de meest gebruikte lasers voor cosmetische doeleinden. In de Padbergkliniek wordt de CO2 laser gebruikt voor het weghalen van huidbultjes. De CO2 laser kan ook gebruikt worden als fractionele laser. De fractionele CO2 scanner kan rimpels, huidveroudering en littekens bestrijden. 


Wat is een CO2 laser?

In een CO2 laser wordt hoogenergetisch licht van een bepaalde golflengte opgewekt. Voor de CO2 laser is dit 10.600 nanometer. Het licht van de laser krijgt hierdoor specieke eigenschappen. Zo wordt lichtenergie met een golflengte van 10.600 nanometer goed door water opgenomen.

Hoe werkt de CO2 laser?

De huid bestaat voor een groot deel uit water. De huid neemt de energie van de laser op, wordt warm en verdampt direct. De CO2 laser is dan ook een ablatieve laser. Ook zie je een krimpend effect. Door een gerichte bundel te gebruiken kunnen bultjes worden verwijderd. Door fractioneel met kleine gaatjes te werken worden littekens en rimpels vlakker en het collageen gestimuleerd om veroudering tegen te gaan.

Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.

Download de prijslijst