Huidkankerscreening

In de media is veel aandacht voor huidkanker en de voorstadia hiervan. Terecht, want ieder jaar neemt het aantal mensen dat hieraan lijdt toe.

Als u een vreemd plekje heeft, dat u niet vertrouwt, kunt u hiervoor natuurlijk altijd uw huisarts bezoeken. Als de huisarts het nodig vindt kan hij/zij het plekje laten onderzoeken of u doorverwijzen naar de dermatoloog. 

Maar als u nooit huidkanker heeft gehad, kunt u toch de behoefte voelen om de huid eens volledig door een medisch specialist te laten nakijken. In de Padbergkliniek kunt u terecht voor een deskundige huidkankerscreening door een dermatoloog.

U wordt volledig nagekeken en als er verdachte plekjes gevonden worden krijgt u hierover duidelijke informatie. In dat geval krijgt u ook een brief mee voor uw huisarts waarin vermeld staat wat er gevonden is en op welke plaats. In overleg met uw huisarts kan het plekje door hem/haar behandeld worden of u wordt alsnog hiervoor naar de dermatoloog in het ziekenhuis verwezen.


Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.

 Download hier de informatie over huidkankerscreening