Hyaluronzuur filler

Om huidverslapping, plooien en diepere rimpels tegen te gaan kan er gekozen worden voor hyaluronzuur fillers. Door in of net onder de huid op de juiste plekken te injecteren, ontstaat er een liftend effect waardoor verslapping en rimpels egaal en glad worden opgevuld.
Voorbeelden van te behandelen gebieden zijn de wangplooien, de marionetlijnen en de jukbeenderen.

Er wordt in de Padbergkliniek altijd gebruik gemaakt van de nieuwste generatie afbreekbare hyaluronzuur fillers met geïntegreerde verdoving. Hierdoor zijn de injecties veilig en minder pijnlijk.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een van nature aanwezig koolhydraat (polysaccharide) in huid en bindweefsel. Het wordt normaal gesproken snel afgebroken door hyaluronidase en een filler met hyaluronzuur geeft dan ook een tijdelijk effect. De nieuwste generatie hyaluronzuur fillers zijn niet dierlijk en cross-linked. De afbraak wordt door de cross-link techniek vertraagd. 

Hoe werken hyaluronzuur fillers?

Het hyaluronzuur in de gel geeft een direct liftend effect op de plaats van injectie en creëert volume mede door de binding van water en op de langere termijn de vorming van collageen. 

Wat gebruiken we?

We gebruiken uitsluitend de nieuwste hyaluronzuur fillers uit de Juvederm® reeks van de firma Allergan. Hyaluronzuur fillers zijn bewezen effectief en de veiligheid is optimaal. De dunnere fillers uit de Juvederm® reeks (Volbella® en Volift®) zijn geschikt voor fijne rimpels en lijnen en voor volume vergroting en contourverbetering van de lippen. De dikkere Voluma® filler is beter geschikt voor correctie van volumeverlies, diepere rimpels en plooien. De Voluma® filler worden ook wat dieper in de huid geplaatst. Volbella® werkt circa 12 maanden, Volift® tot 15 maanden en Voluma® tot wel 18 maanden.

Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.

Download de prijslijst