Overbeharing

Voor behandeling van storende haargroei in het gezicht of op het lichaam beschikt de Padbergkliniek over een modern apparaat, de Palomar Starlux™

Dit  is een apparaat dat hoog-energetisch licht produceert, vergelijkbaar met laserlicht. Deze methode heet IPL (een afkorting van het Engelse woord Intense Pulsed Light). De  Palomar Starlux™ kan een grote variŽteit aan lichtsignalen uitzenden, waardoor het apparaat precies afgestemd kan worden op uw huidtype en op de haren die behandeld  worden. De lichtpuls uit het apparaat verwijdert de storende haartjes zonder beschadiging van de huid.

Het voordeel van deze behandeling is dat in ťťn behandeling een groot huidoppervlak behandeld kan worden. Het aantal behandelingen dat nodig is verschilt per huidgebied.

Tijdens het eerste gesprek zal de huidtherapeute een proefbehandeling uitvoeren om te zien welke instelling van het apparaat voor u het meest geschikt is.

De behandeling is niet erg pijnlijk; de flitsen geven een branderig gevoel, dat door de gebruikte koeling meestal goed verdragen wordt.


Behandeling met de Palomar Starlux™ is niet geschikt voor elk type overbeharing. Soms zijn de haren te licht. In dit geval kan de huidtherapeute u behandelen middels elektrische epilatie.

Download de folder