Bloedvaatjes

Voor behandeling van storende bloedvaatjes, bijvoorbeeld couperose in het gezicht of kleine rode haarvaatjes op de benen, beschikt de Padbergkliniek over een modern apparaat, de M22™

Dit is een apparaat dat hoog-energetisch licht produceert, vergelijkbaar met laserlicht. Deze methode heet IPL (een afkorting van het Engelse woord Intense Pulsed Light).

De M22™ kan een grote variŽteit aan lichtsignalen uitzenden, waardoor de behandeling precies afgestemd kan worden op uw huidtype en op de grootte en diepte van de vaatjes die behandeld worden. De lichtpuls uit het apparaat verwijdert de storende vaatjes zonder beschadiging van de huid.
Tijdens het eerste gesprek zal de huidtherapeute een proefbehandeling uitvoeren om te zien welke instelling van het apparaat voor u het meest geschikt is. Zij zal u ook vertellen of er meerdere behandelingen nodig zijn en zo ja, hoeveel.

De behandeling is niet erg pijnlijk; de flitsen geven een branderig gevoel, dat door de gebruikte koeling meestal goed verdragen wordt.

Voor de behandeling: Na de behandeling:

Behandeling met de M22™ is niet geschikt voor elk type vaatje. Soms zijn vaatjes op de benen net te groot en is het beter om deze door middel van inspuiten te laten behandelen. Uiteraard zal de dermatoloog of huidtherapeute dit op voorhand met u bespreken.

In een enkel geval kan ook gekozen worden voor zogenaamde microcoagulatie, het dichtbranden van vaatjes met een fijn naaldje.

Neem direct contact op met de Padbergkliniek
Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.