Huidverslapping

Met het verstrijken van de jaren verliest de huid langzaam zijn veerkracht en kunnen plooien zichtbaar worden. Huidverslapping kan overal optreden maar in het gezicht is het vaak zichtbaar. Voorbeelden zijn de nasolabiaalplooien, marionetlijnen en volumeverlies van de wangen. Fillers kunnen verslapping tegen gaan.  

De Kliniek
De Padbergkliniek is een medisch centrum dat zich onder andere richt op de cosmetische behandeling van rimpels of huidverslapping. In de Padbergkliniek worden hiervoor verschillende behandelingen ingezet waaronder laserbehandelingen en injecties. Behandelingen met injecties worden altijd uitgevoerd door deskundige medisch specialisten.

De behandeling in de praktijk
Wanneer u voor het eerst komt krijgt u een intake gesprek met de medisch specialist. U kunt uw wens of probleem kenbaar maken, vragen stellen en wordt geÔnformeerd over de mogelijke behandelingen en het te verwachten resultaat. Samen zal er een behandelplan worden gemaakt voor een optimaal effect.

Behandeling met botuline
Rimpels ontstaan vaak door het samentrekken van spieren. Botuline toxine A is een stof die spieren in het gezicht kan laten ontspannen. Het wordt in de spiertjes gespoten met een zeer dun naaldje. Kraaienpootjes en fronsrimpels worden meestal met botuline injecties behandeld. Het is een veilig middel en na gemiddeld 3 tot 5 maanden uitgewerkt. Op de langere termijn voorkom je diepere rimpels. Het ontspannend effect van de botuline injecties treedt na enkele dagen in.

Behandeling met laser
Met de ResurFx™ fractionele laser kan het uiterlijk van de huid zelf verbeterd worden. Ook fijnere rimpels kunnen hiermee behandeld worden, zodat injecties wellicht niet nodig zijn. Zonder de huid te beschadigen stimuleert het de aanmaak van collageen (bindweefsel) in de huid.

Behandeling met hyaluronzuur fillers
Om huidverslapping tegen te gaan kan er gekozen worden voor hyaluronzuur fillers. Door net onder de huid op de juiste plekken te injecteren, ontstaat er een liftend effect waardoor verslapping en rimpels worden tegengegaan. Een jongere en frissere versie van uzelf!
Er wordt altijd gebruik gemaakt van de nieuwste generatie afbreekbare hyaluronzuur fillers met geÔntegreerde verdoving. Hierdoor zijn de injecties veilig en minder pijnlijk, maar met een optimaal effect. Het resultaat is direct te zien. Wel is er in eerste instantie nog enige zwelling mogelijk.


Neem direct contact op met de Padbergkliniek
Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.