Team

Dermatoloog dr. S.L.E (Sabine) Pfeifer (1962)
Studeerde geneeskunde in Giessen en aan de Medizinische Universitšt zu LŁbeck in Duitsland. Zij was daarna werkzaam als junior house officer in Engeland en specialiseerde zich tot dermatoloog in Engeland en Duitsland, afgerond in 2000 in LŁbeck, Duitsland. Aansluitend werkte zij opnieuw in Engeland tot haar aanstelling in 2002 in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Sindsdien is zij werkzaam op de locaties Ede, Veenendaal en Barneveld, evenals in de Padbergkliniek voor de cosmetische dermatologie. Gepromoveerd in 1996 aan de Medizinische Universitšt zu LŁbeck, Duitsland, voorafgaande aan specialisatie tot dermatoloog op het onderwerp: “Intensive Arzt-Patienten-Befragung zur Amotiohšufigkeit nach YAG-Laser-Kapsulotomie”.

Dermatoloog A.M.E. (Marijke) Visser-van Andel (1964)
Studeerde geneeskunde aan de VU in Amsterdam, waarna de specialisatie in de dermatologie werd gedaan in Antwerpen.
Na afronden van de specialisatie eerst enkele jaren als dermatoloog in Ridderkerk en Zwijndrecht gewerkt, sinds 1999 werkzaam in het ziekenhuis Gelderse Vallei op de locatie in Ede en in Veenendaal. Daarnaast sinds de oprichting ook een dagdeel per week betrokken bij de meer cosmetische dermatologie in de Padbergkliniek.
Is medisch adviseur en bestuurder van het psoriasisdagbehandelingscentrum.
Nevenfuncties:
Ziekenhuis Gelderse Vallei: Lid van de Investeringscommissie en auditor IFMS (Individueel functioneren Medisch Specialisten).

Dermatoloog dr. W.P. (Peter) Arnold (1961)
Studeerde geneeskunde in Nijmegen en volgde daar ook de opleiding tot dermatoloog. Promoveerde in 1994 op een proefschrift over biochemische processen in de huid van psoriasispatiŽnten.
Vanaf 1998 werkzaam op de polikliniek Dermatologie van ziekenhuis Gelderse Vallei, locatie Ede en in het Psoriasis Dagbehandelingscentrum Midden Nederland. Vanaf 2000 betrokken bij de oprichting van de Padberg Kliniek. Heeft in 2010 de ZGV buitenpoli Wageningen opgericht.
Nevenfuncties
• Ziekenhuis Gelderse Vallei: Voorzitter Werkgroep Lymfoedeem en Docent Dermatologie voor AIO’s Interne Geneeskunde.
• Nederlandse Vereniging voor Dermatologie & Venereologie: Hoofdredacteur Nederlands Tijdschrift voor Dermatologie & Venereologie.

Dermatoloog dr. L.M. (Linda) de Jong-Tieben (1964)
Studeerde Geneeskunde in Leiden en volgde daar ook de opleiding tot Dermatoloog.
Vanaf 1995 is zij werkzaam in Ziekenhuis Gelderse Vallei als dermatoloog. In 1998 promoveerde zij op het onderwerp “Infectie met humane papillomavirussen en huidkanker bij niertransplantatiepatiŽnten”.
Vanaf 2000 betrokken bij de oprichting van de Padbergkliniek.
Nevenfuncties:
Ziekenhuis Gelderse Vallei: auditor IFMS (Individueel Functioneren Medisch Specialisten) en lid klachtencommissie; Nederlandse Vereniging voor Dermatologie (NVDV): penningmeester Bestuur en Beroepsbelangencommissie.


Huidtherapeuten:


Mijn naam is Mirjam Brinkman. Nadat ik de 4 jarige opleiding HBO Huidtherapie heb afgerond ben ik met veel enthousiasme en plezier komen werken bij 2Care4Skin. Na een stage van een half jaar had ik de praktijk al goed leren kennen en bovenal kennis gemaakt met alle facetten van het beroep van de huidtherapeut. En niet te vergeten, de patiŽnten. In de afgelopen jaren kan ik wel zeggen dat wij enorm gegroeid zijn. Niet alleen gegroeid in het aantal locaties en het aantal huidtherapeuten, maar vooral gegroeid in het verlenen van zorg en de uitbreiding van de behandelmogelijkheden.

Het mooie van mijn vak vind ik de veelzijdigheid. De veelzijdigheid van behandelingen die wij als huidtherapeut aanbieden en de veelzijdigheid van patiŽnten in de praktijk. Letterlijk in aanraking komen met mensen en luisteren naar de verhalen die deze mensen te vertellen hebben. Het verlenen van zorg en het geven van aandacht vind ik belangrijk in mijn werk.
Het is mooi dat wij in de praktijk een grote verscheidenheid van behandelingen kunnen aanbieden. Van medisch tot cosmetisch of zelfs een overlap van beide in ťťn behandeling. Dit maakt het werk afwisselend, waardoor elke dag weer anders is. Dit is de reden waarom ik mijn werk als huidtherapeut met groot plezier uitvoer en ik hoop dit nog heel veel jaren kunnen doen!
Tot ziens in de praktijk! 


Mijn naam is Marjolein Klomp. In 2011 ben ik aan de Hoge School van Utrecht afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut. Nadat ik mijn afstudeerstage in 2011 met plezier en succes heb afgerond ben ik werkzaam bij 2care4skin. Wij werken in een leuk team, er is altijd ruimte om met elkaar te overleggen over behandelingen, wat ons als team sterkt. De patiŽnten en de verscheidenheid aan huidaandoeningen die wij binnen onze praktijk tegenkomen en behandelen maken mijn werk erg leuk en afwisselend.
Hetgeen ik mooi en bijzonder vind aan mijn vak, is dat je door samen met de patiŽnt een behandelplan op te stellen de kwaliteit van leveren kan verbeteren. Hierbij vind ik een open en persoonlijk contact erg belangrijk.
Om mijn kennis en kwaliteit op peil te houden volg ik nascholingen en cursussen, daarnaast sta ik in geschreven in het kwaliteitsregister en ben ik lid van de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten.
Ik sta graag voor u klaar in de praktijk.


Mijn naam is Marjolein Leeuwerik. Na het behalen van mijn diploma’s allround schoonheidsspecialiste en pedicure wilde ik graag verder studeren. Naast dat ik de huid en alle huidaandoeningen erg interessant vind wilde ik ook graag meer kunnen betekenen voor mensen. Ik ben in 2010 begonnen aan de 4 jarige HBO opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool te Utrecht.

Mijn afstudeerstage heb ik met veel succes en plezier gevolgd bij 2Care4Skin. In juli 2014 ben ik afgestudeerd en sinds dien werk ik met veel plezier bij 2Care4Skin als huid- en oedeemtherapeut. Het mooie aan ons vak vind ik de veelzijdigheid en het omgaan met mensen. Het verlenen van zorg, luisteren en aandacht geven aan de patiŽnt vind ik erg belangrijk. Ook vind ik het leuk om veel te leren, in ons vak ben je nooit uitgeleerd!

Kwaliteit staat bij 2Care4Skin hoog in het vaandel. Daarom sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Jaarlijks volgen wij verschillende nascholingen en cursussen om onze kennis en vaardigheden zo goed mogelijk bij te houden. Ook blijven we zo altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de huidtherapie.

Ik heet u graag van harte welkom in onze praktijk!


 

Mijn naam is Marjorie Kuijpers. In 1997 ben ik afgestudeerd aan Fontys Hogeschool Eindhoven als Huid- en Oedeemtherapeut. Een jaar later kreeg ik de kans om een samenwerkingsmaatschap aan te gaan met een collega in Ede binnen de intramurale setting van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Vanuit de Maatschap van Dermatologen werden wij gevraagd om mee te werken aan de oprichting van de Padbergkliniek in 2000.  

Intussen is Huidtherapiepraktijk 2Care4Skin uitgegroeid tot een praktijk met meerdere lokaties waar een team van huidtherapeuten gespecialiseerd is in zowel medische behandelingen (oedeemtherapie en mammacare) als in cosmetische interventies (huidverbetering). Het werken met licht-en laserapparatuur heeft in de loop van de jaren een enorme ontwikkeling meegemaakt en het is mooi te zien hoe wij binnen de Padbergkliniek meegegroeid zijn. De samenwerking van de dermatoloog voor diagnostiek en voorbehouden handelingen en de huidtherapeut voor voorlichting en het uitvoeren van het behandelplan, geeft een solide basis voor een professionele benadering van de hulpvraag van een client.

Mijn werk binnen de Kliniek voor Cosmetische Dermatologie zie ik als uitdagend en afwisselend. Het geeft mij veel voldoening om mensen te mogen behandelen en te zorgen dat ze beter in hun vel zitten en zich zekerder voelen omdat hun huid hier bijna letterlijk opklaart!