Dermatologen

Dermatoloog Marijke Visser-van Andel (1964)
studeerde Geneeskunde aan de VU in Amsterdam, waarna de specialisatie in de dermatologie werd gedaan in Antwerpen. Na het afronden van de specialisatie heeft zij eerst enkele jaren als dermatoloog in Ridderkerk en Zwijndrecht gewerkt en is ze sinds 1999 werkzaam in het ziekenhuis Gelderse Vallei. Daarnaast is ze al sinds de oprichting betrokken bij de cosmetische dermatologie in de Padbergkliniek. Ze is ook medisch adviseur en bestuurder van het psoriasisdagbehandelingscentrum. BIG nummer 69019690601.

 Dermatoloog Rinke Borgonjen (1983) studeerde Geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en volgde daar ook de opleiding tot dermatoloog. Het artsexamen behaalde hij in 2008. Hierna heeft hij als richtlijnontwikkelaar bij de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie gewerkt. Zijn doctorstitel en proefschrift getiteld ‘The perfect guideline, an utopia? Quality of Dermatological guidelines’ is daar het resultaat van. Als waarnemend dermatoloog was hij werkzaam in het Bernhoven, het Slingeland ziekenhuis en het Rijnstate. Hij is momenteel werkzaam in het ziekenhuis Gelderse Vallei. BIG nummer 69910523001.

Dermatoloog Linda de Jong-Tieben (1964) studeerde Geneeskunde in Leiden en volgde daar ook de opleiding tot dermatoloog.
Vanaf 1995 is zij werkzaam in het ziekenhuis Gelderse Vallei als dermatoloog. In 1998 promoveerde zij op het onderwerp 'Infectie met humane papillomavirussen en huidkanker bij niertransplantatiepatiŽnten'. Vanaf 2000 is ze betrokken bij de oprichting van de Padbergkliniek. Ook is ze actief binnen de beroepsvereniging van dermatologen. BIG nummer 69024282901.

Huidtherapeuten

Mijn naam is Mirjam Brinkman. Nadat ik de opleiding huidtherapie heb afgerond werk ik met veel enthousiasme en plezier binnen de Padbergkliniek. In de afgelopen jaren kan ik wel zeggen dat wij enorm gegroeid zijn.  Het is mooi dat wij een grote verscheidenheid van behandelingen kunnen aanbieden. Dit maakt het werk afwisselend, waardoor elke dag weer anders is. 

Mijn naam is Marjolein Klomp. In 2011 ben ik aan de Hogeschool van Utrecht afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut.  Hetgeen ik bijzonder mooi vind aan mijn vak, is dat je door samen een behandelplan op te stellen de kwaliteit van leven kan verbeteren. Hierbij vind ik een open en persoonlijk contact erg belangrijk. Ook binnen het team is er altijd ruimte voor overleg. Dit maakt ons sterk.

Mijn naam is Marjolein Leeuwerik. Na het behalen van mijn diploma’s allround schoonheidsspecialiste en pedicure ben ik sind 2014 ook huidtherapeute. Het mooie aan huidtherapie vind ik de veelzijdigheid en het omgaan met mensen. Het verlenen van zorg, luisteren en aandacht geven vind ik erg belangrijk. Daarnaast ben je in ons vak nooit uitgeleerd!

Mijn naam is Marjorie Kuijpers. In 1997 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool Eindhoven als huid- en oedeemtherapeut. In 2000 heb ik meegewerkt aan de oprichting van de Padbergkliniek.  Het werken met licht-en laserapparatuur heeft in de loop van de jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en het is mooi te zien hoe wij binnen de Padbergkliniek meegegroeid zijn. De samenwerking van de dermatoloog voor diagnostiek en voorbehouden handelingen en de huidtherapeut voor voorlichting en het uitvoeren van het behandelplan geeft een solide basis voor een professionele benadering van een hulpvraag.