Behandeling

Het Psoriasisdagbehandelingscentrum is gespecialiseerd in de behandeling van psoriasis door middel van lichttherapie. Daarbij kunnen allerlei ondersteunende therapieŽn als aanvulling gebruikt worden. Alle behandelingen worden uitgevoerd door een team van artsen en deskundige behandelaars.

Veelgestelde vragen

Kan ik genezen van psoriasis?

Het is niet mogelijk om van psoriasis te genezen, omdat psoriasis een chronische ziekte is. Het is wel mogelijk om de verschijnselen acceptabel te maken of zelfs voor een bepaalde periode geheel te laten verdwijnen. Bij aanvang van de behandeling in het PDBC wordt de ernst van de symptomen gemeten, evenals bij afronding van de kuur. Onze behandeling heeft als resultaat dat veelal alle symptomen verdwijnen.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen...  

Korte
wachtlijsten
Deskundig
team
35 jaar
kwaliteit
Vergoed door de
meeste verzekeraars

Klanttevredenheid

Psoriasis Dagbehandelingscentrum Midden-Nederland wil graag weten hoe haar patiŽnten de kwaliteit van zorg ervaren, middels een klanttevredenheidsonderzoek.

Het behandelteam

De dermatologen die aan het Centrum zijn verbonden, stellen de diagnose vast en begeleiden de behandeling. Alle behandelassistentes zijn gediplomeerd voor dermatologische behandelingen en volgen periodiek cursussen om hun kennis op niveau te houden, en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.