MEDEDELING:

Groot onderhoud en sluiting pand.

Geachte patiŽnten van het Psoriasiscentrum

Zoals u wellicht weet dienen diverse installaties vervangen te worden om aan de huidige eisen te kunnen blijven voldoen en uw behandeling in ons centrum zo comfortabel mogelijk te kunnen uitvoeren. Het betreft de CV ketels, de warmwatervoorziening in de douches en de vervanging en reiniging van de luchtbehandelingsinstallatie.

Op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober zal ons centrum gesloten zijn om de installateurs de gelegenheid te bieden om de verschillende werkzaamheden uit te kunnen voeren zonder dat u als patiŽnt hiervan overlast ervaart.

De vervanging van de luchtzuiveringsinstallatie zal op een latere datum plaatsvinden maar dit kan gebeuren terwijl de behandelingen in het centrum door gaan.

De voor genoemde dagen geplande behandelingen komen te vervallen en worden doorgeschoven.

Dit geldt niet voor de cliŽnten van 2 Care 4 Skin en Kliniek Cosmetische Dermatologie. In overleg met de behandelaars zal worden bekeken of de behandeling / afspraak op de betreffende dagen door kan gaan of dat zij verschoven worden naar een ander tijdstip of locatie.

Met vriendelijke groet,

Het management team.

Nieuwsoverzicht

Rookbeleid
27 december 2018

Zoals u ongetwijfeld in de media heeft vernomen wordt er al geruime tijd gesproken over rookvrije zones rond overheidsgebouwen en instellingen voor gezondheidszorg.
Lees meer...


Groot onderhoud op 25 en 26 oktober 2018
1 oktober 2018

Zoals u wellicht weet dienen diverse installaties vervangen te worden om aan de huidige eisen te kunnen blijven voldoen en uw behandeling in ons centrum zo comfortabel mogelijk te kunnen uitvoeren.
Lees meer...


Gewijzigd privacy beleid
7 juni 2018

Wij hebben onlangs onze privacyverklaring aangepast, omdat sinds 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is.
Lees meer...


Facebookpagina Padbergkliniek
20 februari 2018

Sinds december 2017 operationeel
Lees meer...


ZKN keurmerk 2018
13 februari 2018

Padbergkliniek / Psoriasiscentrum opnieuw gecertificeerd voor ZKN keurmerk
Lees meer...


Een innovatieve behandeling op natuurlijke basis
22 mei 2017

Twee procent van alle Nederlanders lijdt aan deze vaak erfelijke huidziekte. Gelukkig is het niet besmettelijk, maar patiŽnten worden er soms wel zo op aangekeken…
Lees meer...