Verslag huisartsenbeurs 22 maart 2014 

Huisartsbeurs 2014

Afgelopen zaterdag, 22 maart, was de Padbergkliniek voor de eerste keer op de Huisartsenbeurs met een stand aanwezig. Het doel was meer bekendheid te creŽren. Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) was dit jaar ook voor de eerste keer op de Huisartsenbeurs aanwezig. Zij hebben een interessante presentatie over de zelfstandige klinieken gehouden. Er waren nog tien andere zelfstandige klinieken op de beurs.

Er zijn deze dag veel folders uitgedeeld en op de achtergrond draaide PowerPoint presentaties met daarop foto’s en uitleg over de behandelingen welke aangeboden worden in ons centrum. Er was veel belangstelling van huisartsen en doktersassistentes die onze stand kwamen bezoeken.
Slechts 10% van de bezoekers wist van het bestaan van de Padbergkliniek af. Huisartsen en doktersassistentes, met name uit de buurt van Ede, wisten zelfs niet van ons bestaan af terwijl de Padbergkliniek al 25 jaar bestaat.

Wij zijn erg tevreden met alle positieve reacties en interesses. De huisartsbeurs was een goede reclame voor de Padbergkliniek!

 

 

Nieuwsoverzicht

Training Mindfulness speciaal voor PsoriasispatiŽnten
6 maart 2020

De Padberg Kliniek heeft samen met Marije te Raa een training Mindfulness speciaal voor PsoriasispatiŽnten heeft ontwikkeld.
Lees meer...


Op 5 februari 2020 heeft de jaarlijkse audit plaatsgevonden behorend bij de certificering van de Padbergkliniek / Psoriasiscentrum.
25 februari 2020

Lees meer...


Inloggen digitaal patiŽntenportaal
5 december 2019

Per 1 december kunt u inzage krijgen, in uw eigen, digitale patiŽntenportaal.
Lees meer...


VIPP B1 met succes geauditeerd.
3 juli 2019

Op woensdagmorgen 3 juli heeft het Psoriasiscentrum Ede met goed gevolg de VIPP B1 audit afgesloten.
Lees meer...


ZKN keurmerk 2019 behaald
25 februari 2019

Op 30 januari heeft de jaarlijkse audit plaatsgevonden
Lees meer...


Drukte en wijziging openingstijden
25 februari 2019

Al enige tijd neemt het aantal behandelingen in ons centrum weer toe.
Lees meer...