Verslag huisartsenbeurs 22 maart 2014 

Huisartsbeurs 2014

Afgelopen zaterdag, 22 maart, was de Padbergkliniek voor de eerste keer op de Huisartsenbeurs met een stand aanwezig. Het doel was meer bekendheid te creŽren. Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) was dit jaar ook voor de eerste keer op de Huisartsenbeurs aanwezig. Zij hebben een interessante presentatie over de zelfstandige klinieken gehouden. Er waren nog tien andere zelfstandige klinieken op de beurs.

Er zijn deze dag veel folders uitgedeeld en op de achtergrond draaide PowerPoint presentaties met daarop foto’s en uitleg over de behandelingen welke aangeboden worden in ons centrum. Er was veel belangstelling van huisartsen en doktersassistentes die onze stand kwamen bezoeken.
Slechts 10% van de bezoekers wist van het bestaan van de Padbergkliniek af. Huisartsen en doktersassistentes, met name uit de buurt van Ede, wisten zelfs niet van ons bestaan af terwijl de Padbergkliniek al 25 jaar bestaat.

Wij zijn erg tevreden met alle positieve reacties en interesses. De huisartsbeurs was een goede reclame voor de Padbergkliniek!

 

 

Nieuwsoverzicht

Rookbeleid
27 december 2018

Zoals u ongetwijfeld in de media heeft vernomen wordt er al geruime tijd gesproken over rookvrije zones rond overheidsgebouwen en instellingen voor gezondheidszorg.
Lees meer...


Groot onderhoud op 25 en 26 oktober 2018
1 oktober 2018

Zoals u wellicht weet dienen diverse installaties vervangen te worden om aan de huidige eisen te kunnen blijven voldoen en uw behandeling in ons centrum zo comfortabel mogelijk te kunnen uitvoeren.
Lees meer...


Gewijzigd privacy beleid
7 juni 2018

Wij hebben onlangs onze privacyverklaring aangepast, omdat sinds 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is.
Lees meer...


Facebookpagina Padbergkliniek
20 februari 2018

Sinds december 2017 operationeel
Lees meer...


ZKN keurmerk 2018
13 februari 2018

Padbergkliniek / Psoriasiscentrum opnieuw gecertificeerd voor ZKN keurmerk
Lees meer...


Een innovatieve behandeling op natuurlijke basis
22 mei 2017

Twee procent van alle Nederlanders lijdt aan deze vaak erfelijke huidziekte. Gelukkig is het niet besmettelijk, maar patiŽnten worden er soms wel zo op aangekeken…
Lees meer...