Psoriasiscentrum haalt VIPP B1 doelstellingen

 

VIPP B1 met succes geauditeerd.
Op woensdagmorgen 3 juli heeft het Psoriasiscentrum Ede met goed gevolg de VIPP B1 audit afgesloten. Dit was niet gelukt zonder de speciale software ťn begeleiding door de mensen van Timeff.
Ook voor Timeff was dit een mijlpaal omdat het Psoriasiscentrum als eerste gebruiker van het EMMA EPD succesvol de VIPP B1 doelstellingen heeft gerealiseerd.

VIPP B1 betekent, dat het Psoriasiscentrum moet aantonen, dat een actueel medicatie-overzicht via het LSP opgevraagd kan worden, waarbij het Psoriasiscentrum laat zien dat er bij meer dan 25% van de poliklinische patiŽnten een actueel medicatie-overzicht is opgevraagd.
Dit klinkt eenvoudiger dan het is. Voor de directeur van Timeff, Liam Verheul een aanleiding om het Psoriasiscentrum en de verantwoordelijke medewerker, Dingena Lugtenborg te bedanken met een enorme bos bloemen.

Nieuwsoverzicht

VIPP B1 met succes geauditeerd.
3 juli 2019

Op woensdagmorgen 3 juli heeft het Psoriasiscentrum Ede met goed gevolg de VIPP B1 audit afgesloten.
Lees meer...


ZKN keurmerk 2019 behaald
25 februari 2019

Op 30 januari heeft de jaarlijkse audit plaatsgevonden
Lees meer...


Drukte en wijziging openingstijden
25 februari 2019

Al enige tijd neemt het aantal behandelingen in ons centrum weer toe.
Lees meer...


Rookbeleid
27 december 2018

Zoals u ongetwijfeld in de media heeft vernomen wordt er al geruime tijd gesproken over rookvrije zones rond overheidsgebouwen en instellingen voor gezondheidszorg.
Lees meer...


Gewijzigd privacy beleid
7 juni 2018

Wij hebben onlangs onze privacyverklaring aangepast, omdat sinds 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing is.
Lees meer...


Facebookpagina Padbergkliniek
20 februari 2018

Sinds december 2017 operationeel
Lees meer...