PatiŽntenraad

Sinds mei 2012 is binnen het Psoriasisdagbehandelingscentrum een PatiŽntenraad actief. Op deze pagina leest u meer over de doelstellingen en stellen de leden van de PaR zich voor.

Ria Bloemberg is de vertrouwenspersoon van de PaR. Mocht u haar willen spreken voor een persoonlijk gesprek dan kunt u haar mailen via het emailadres: .

M.H.B. (Ria) Bloemberg-Lubbers, Zevenaar.
Tot 2010 was ik zelfstandig ondernemer . Ik ben nog steeds directeur van Bloemberg-Lubbers Assurantie-Adviesbureau in Duiven. Mijn man en ik hebben een zoon en dochter die beiden getrouwd zijn en voor vijf fantastische kleinkinderen gezorgd hebben. Kanker maakte in 2010 een eind aan mijn actieve loopbaan. Gelukkig ben ik nu weer zover hersteld dat ik mijn andere bezigheden weer kan oppakken. Vrijwilliger voor KiKa, raadslid voor het CDA in Zevenaar, trouwambtenaar en niet op de laatste plaats mijn functie als manager relatiebeheer voor de Psoriasis Vereniging Nederland (PN) . Omdat ik zelf huidpatiŽnt ben (psoriasis en c.e.) is de PN mijn passie. Zo’n kleine 20 jaar houd ik me al bezig met huidpatiŽnten en de patiŽntenvereniging. Omdat ik uit eigen ervaring weet wat een impact een huidziekte op een mens kan hebben hoefde ik niet lang na te denken toen ik gevraagd werd om zitting te nemen in de nieuwe PatiŽntenraad van het Dagbehandelscentrum De Padberg in Ede.
Ik hoop dat ik als ervaringsdeskundige en met de expertise opgedaan bij de PN een bijdrage kan leveren aan het goed functioneren van de PatiŽntenRaad. De PatiŽntenRaad is geen klachtencommissie maar ik sta open voor wensen en goede ideeen die alle mensen met psoriasis ten goede komen en van de Padbergkliniek een nÚg beter dagbehandelingscentrum maken.


Loek Steenland, Bennekom

Mijn naam is Loek Steenland (72), getrouwd met Wil, we hebben een zoon en een dochter, die samen ons 4 kleinkinderen hebben geschonken. Een cadeau om opa te mogen zijn. Ik woon in Bennekom.
In mijn werkzame leven heb ik in de bakkerijsector mijn brood verdiend en nog steeds is brood mijn passie! Doordat onze zoon in Suriname woont ben ik in dit Zuid Amerikaanse land begonnen met overdracht van mijn kennis over brood. Dit brengt met zich mee dat ik een paar keer per jaar naar Suriname ga.  Verder lees en fiets ik graag. Geen tijd voor de geraniums!
Psoriasis bracht me bij de Padberg kliniek, uit ervaring kan ik zeggen een uitstekend dagbehandelcentrum voor deze huidziekte. Graag doe ik wat terug door zitting te nemen in de patiŽntenraad.

Renť Asbreuk, Amersfoort

Mijn naam is Renť Asbreuk. Je bent zo oud als je je voelt. Ben getrouwd. Heb ťťn zoon, een schoondochter en 3 kleinkinderen.  Mijn werkzame verleden is geweest in het hotelvak en het toerisme. Ondanks dat ik niet meer werk zit ik niet achter de geraniums. Naast de cliŽntenraad van de Padberg Kliniek ben ik als vrijwilliger actief bij het FNV als ledenserviceconsulent.
Omdat ik zelf ook al 50 jaar psoriasis heb, wilde ik niet langs de zijlijn blijven staan en zet mij in voor iedereen met psoriasis zowel in als buiten Nederland. Om dit gestalte te geven ben ik zeer actief in de Psoriasispatienten Nederland. Juist hier kan ik Psoriasis een gezicht en bekendheid geven.Toen ik als patiŽnt van de Padberg Kliniek gevraagd werd om deel te nemen aan de patiŽntenraad, hoefde ik geen twee keer na te denken. Ook hier kan ik een bijdrage leveren aan het welzijn van de mensen met Psoriasis.

Pauline Hulsegge

Sinds mei 2017 ben ik in de patiŽntenraad gekomen
Ik zal mij even voorstellen. Mijn leeftijd is 54 jaar, ik ben getrouwd en heb vier kinderen allen inmiddels uit huis. Ik ben 2 1/2 dag gastouder. Kinderen vind ik fijn om mee om te gaan zodoende ben ik ook vrijwilliger 1 maal in de 14 dagen een ochtend op de peuterspeelzaal. Daarnaast werk ik 1 ochtend in de week in de huishouding.
Mijn vrije tijd gebruik ik door te lezen, te handwerken, te puzzelen. Ik zit op een koor en op volleybal wat ik graag doe.
Mijn besluit om bij de patientenraad te komen is om iets te doen voor mensen met psoriasis . Zelf heb ik psoriasis gekregen op 35-jarige leeftijd.
Ik sta open voor ideeŽn en kom gerust naar me toe als je ergens meezit of mail naar . Wie weet kunnen we er wat aan doen