PatiŽntenraad

Sinds mei 2012 is binnen het Psoriasisdagbehandelingscentrum een PatiŽntenraad actief. Op deze pagina leest u meer over de doelstellingen en stellen de leden van de PaR zich voor.Loek Steenland, Bennekom
Mijn naam is Loek Steenland (72), getrouwd met Wil, we hebben een zoon en een dochter, die samen ons 4 kleinkinderen hebben geschonken. Een cadeau om opa te mogen zijn. Ik woon in Bennekom.
In mijn werkzame leven heb ik in de bakkerijsector mijn brood verdiend en nog steeds is brood mijn passie! Doordat onze zoon in Suriname woont ben ik in dit Zuid Amerikaanse land begonnen met overdracht van mijn kennis over brood. Dit brengt met zich mee dat ik een paar keer per jaar naar Suriname ga.  Verder lees en fiets ik graag. Geen tijd voor de geraniums!
Psoriasis bracht me bij de Padberg kliniek, uit ervaring kan ik zeggen een uitstekend dagbehandelcentrum voor deze huidziekte. Graag doe ik wat terug door zitting te nemen in de patiŽntenraad.


Renť Asbreuk, Amersfoort
Mijn naam is Renť Asbreuk. Je bent zo oud als je je voelt. Ben getrouwd. Heb ťťn zoon, een schoondochter en 3 kleinkinderen. Mijn werkzame verleden is geweest in het hotelvak en het toerisme. Ondanks dat ik niet meer werk zit ik niet achter de geraniums. Naast de cliŽntenraad van de Padberg Kliniek ben ik als vrijwilliger actief bij het FNV als ledenserviceconsulent.
Omdat ik zelf ook al 50 jaar psoriasis heb, wilde ik niet langs de zijlijn blijven staan en zet mij in voor iedereen met psoriasis zowel in als buiten Nederland. Om dit gestalte te geven ben ik zeer actief in de Psoriasispatienten Nederland. Juist hier kan ik Psoriasis een gezicht en bekendheid geven.Toen ik als patiŽnt van de Padberg Kliniek gevraagd werd om deel te nemen aan de patiŽntenraad, hoefde ik geen twee keer na te denken. Ook hier kan ik een bijdrage leveren aan het welzijn van de mensen met Psoriasis.


Pauline Hulsegge
Sinds mei 2017 ben ik in de patiŽntenraad gekomen. Ik zal mij even voorstellen. Mijn leeftijd is 54 jaar, ik ben getrouwd en heb vier kinderen allen inmiddels uit huis. Ik ben 2 1/2 dag gastouder. Kinderen vind ik fijn om mee om te gaan zodoende ben ik ook vrijwilliger 1 maal in de 14 dagen een ochtend op de peuterspeelzaal. Daarnaast werk ik 1 ochtend in de week in de huishouding.
Mijn vrije tijd gebruik ik door te lezen, te handwerken, te puzzelen. Ik zit op een koor en op volleybal wat ik graag doe.
Mijn besluit om bij de patientenraad te komen is om iets te doen voor mensen met psoriasis . Zelf heb ik psoriasis gekregen op 35-jarige leeftijd.
Ik sta open voor ideeŽn en kom gerust naar me toe als je ergens meezit of mail naar . Wie weet kunnen we er wat aan doen.

                   

                            Ibolya Wagenvoorde de Ploeg

                            

                         Martien Smit 

                          Mijn naam is Martien Smit. Momenteel ben ik 68 jaar. Ik ben getrouwd, heb twee dochters en twee                              kleinkinderen.

                            Nadat ik ruim 40 jaar heb gewerkt bij stichting Karakter in Ede (als sociotherapeut en                                                        gezinsbehandelaar), ben ik twee jaar geleden met pensioen gegaan. In mijn vrije tijd sport ik                                          regelmatig. Ook ben ik een enthousiast schaker, zowel op het bord als via internet. Lichaam en                                      geest moeten per slot van rekening fit blijven! Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk in een                                                      verpleeghuis in Wageningen.

                            Een groot deel van mijn leven heb ik psoriasis. Meestentijds lukt het goed om dit met medicijnen                                  onder controle te houden. Een enkele maal ga ik naar de Padbergkliniek om mijn huid weer                                          “schoon” te krijgen.
                            Bij de Padbergkliniek werken professionals die uitstekend werk verrichten. Ze stellen je op je                                          gemak, luisteren en observeren hoe de behandeling aanslaat.
                            Ik wil graag een bijdrage leveren aan het functioneren van de patiŽntenraad. Mocht je vragen                                        hebben, voel je vrij om die te stellen. Wij zijn er immers voor jou! 

Korte
wachtlijsten
Deskundig
team
35 jaar
kwaliteit
Vergoed door de
meeste verzekeraars

Het Psoriasis Dagbehandelingscentrum gaat haar behandelingen per 1 januari 2024 stoppen

Helaas moeten wij meedelen dat het Psoriasis Dagbehandelingscentrum haar behandelingen per 1 januari 2024 gaat stoppen.

Klanttevredenheid

Psoriasis Dagbehandelingscentrum Midden-Nederland wil graag weten hoe haar patiŽnten de kwaliteit van zorg ervaren, middels een klanttevredenheidsonderzoek.