Praktijk

In het Psoriasisdagbehandelingscentrum zult u mensen ontmoeten met begrip voor uw situatie, die u met hun deskundigheid terzijde staan en met u de diverse behandelingsmogelijkheden bespreken.

Wanneer u voor het eerst komt, krijgt u een intakegesprek met ťťn van de in het centrum werkzame dermatologen. Bij deze kennismaking wordt oa. aandacht besteed aan voorafgaande behandelingen, aan gebruikte medicijnen en aan uw wensen en verwachtingen. Samen met een onderzoek van uw huid, waarbij wordt vastgesteld om welke vorm van psoriasis het gaat, zal dit leiden tot een advies en een individueel behandelplan.

Wat kunt u verwachten?

U zult ervaren dat wij u meer behandelingsmogelijkheden kunnen bieden dan de doorsnee ziekenhuizen of poliklinieken.Hoewel wij u uiteraard geen garantie op een volledige genezing kunnen geven, bestaat het effect van de behandeling uit een vrijwel gave tot geheel gave huid, inclusief de behaarde hoofddhuid, gedurende een langere periode. Door onze unieke hoofdbehandelingen zal ook de behaarde hoofdhuid in de meeste gevallen weer glad en soepel worden. In het centrum kunt u onder deskundige leiding leren hoe u zelf uw huidaandoening kunt behandelen zodat u na de kuur zo lang mogelijk uw huid gaaf kunt houden. De dermatoloog zal u adviseren wat te doen tijdens de behandelingen en natuurlijk ook na de behandelingen. De benodigde recepten voor de apotheek zullen u gegeven worden.

Opvang en begeleiding

Er wordt naar gestreefd een sfeer te scheppen waarin een ieder zich thuis kan voelen. In de huiselijke entree, op het gezellige terras of in de multifunctionele recreatieruimte zult u, onder het genot van een kop koffie of een andere versnapering, tijd vinden voor een gesprek met medepatiŽnten of met de behandelende staf. Tijdens de behandelingen wordt u regelmatig gecontroleerd door ťťn van de dermatologen, die u aan het einde van de kuur nadere adviezen geeft.

Openingstijden

De kliniek is geopend op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:30 uur. In de maanden maart tot en met juni is de kliniek bovendien op zaterdag geopend van 8:00 tot 14:00 uur.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Korte
wachtlijsten
Deskundig
team
35 jaar
kwaliteit
Vergoed door de
meeste verzekeraars

Het Psoriasis Dagbehandelingscentrum gaat haar behandelingen per 1 januari 2024 stoppen

Helaas moeten wij meedelen dat het Psoriasis Dagbehandelingscentrum haar behandelingen per 1 januari 2024 gaat stoppen.

Klanttevredenheid

Psoriasis Dagbehandelingscentrum Midden-Nederland wil graag weten hoe haar patiŽnten de kwaliteit van zorg ervaren, middels een klanttevredenheidsonderzoek.