Behandeling en verzorging

Naast de behandeling door het Psoriasisdagbehandelingscentrum, is het mogelijk om zelf aanvullende aandacht aan de huid te geven.

Goede, aangepaste huidverzorging door verzorgende crŤmes is belangrijk. De dermatoloog zal u hierover graag adviseren. Daarnaast helpen contacten met lotgenoten en effectieve behandeling van de aandoening om de symptomen dragelijk te maken.

Systemische behandeling met medicijnen en lokale behandeling met zalf of crŤme op voorschrift van de arts kunnen lichttherapie ondersteunen. Het PDBC richt zich met name op lokale behandeling en lichttherapie, waarmee hele goede resultaten te behalen zijn.Korte
wachtlijsten
Deskundig
team
35 jaar
kwaliteit
Vergoed door de
meeste verzekeraars

Klanttevredenheid

Psoriasis Dagbehandelingscentrum Midden-Nederland wil graag weten hoe haar patiŽnten de kwaliteit van zorg ervaren, middels een klanttevredenheidsonderzoek.

Het behandelteam

De dermatologen die aan het Centrum zijn verbonden, stellen de diagnose vast en begeleiden de behandeling. Alle behandelassistentes zijn gediplomeerd voor dermatologische behandelingen en volgen periodiek cursussen om hun kennis op niveau te houden, en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.