Wat is psoriasis?

Psoriasis is een wereldwijd veel voorkomende chronische huidziekte. Door een versnelde celdeling ontstaat op sommige plaatsen schilfering en roodhuid op de huid. Jeuk is daarbij een veel voorkomende irritatie.

Het blijkt dat ongeveer twee procent van de Nederlandse bevolking deze huidziekte in meer of mindere mate heeft. Dat is meer dan 300.000 patiŽnten in Nederland. De ziekte is niet besmettelijk, maar er speelt een erfelijke aanleg mee. De kans om psoriasis te krijgen loopt zelfs op tot 50% als beide ouders de ziekte hebben. De ziekte komt even veel voor bij mannen en bij vrouwen.

Korte
wachtlijsten
Deskundig
team
35 jaar
kwaliteit
Vergoed door de
meeste verzekeraars

Klanttevredenheid

Psoriasis Dagbehandelingscentrum Midden-Nederland wil graag weten hoe haar patiŽnten de kwaliteit van zorg ervaren, middels een klanttevredenheidsonderzoek.

Het behandelteam

De dermatologen die aan het Centrum zijn verbonden, stellen de diagnose vast en begeleiden de behandeling. Alle behandelassistentes zijn gediplomeerd voor dermatologische behandelingen en volgen periodiek cursussen om hun kennis op niveau te houden, en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.