Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Behandeling met Profhilo: huidverbetering door inj...

Psoriasis dagbehandeling Centrum midden Nederland, Kliniek voor Cosmetische Dermatologie in Ede.

Botox

Een behandeling met botulinetoxine of Botoxģ kan voor veel verschillende medische en cosmetische problemen worden gebruikt.

CO2 laser

De CO2 laser is een van de meest gebruikte lasers voor cosmetische doeleinden. In de Padbergkliniek wordt de CO2 laser gebruikt voor het weghalen van huidbultjes. De laser kan ook gebruikt worden als “fractionele laser” voor verbetering van de huidstructuur (littekens, rimpels).

Camouflage

Soms is behandeling met de M22 of andere lasers niet haalbaar of mogelijk. Camouflage is dan de beste optie.

Coagulatie

Bij een storend vaatje, steelwratje of een bloedblaasje (angioom) is coagulatie, waarbij een plekje voorzichtig wordt weggebrand, met een Erbe naaldje of klein bolletje soms ook een mogelijkheid.

Fractionele laser

Fractionele lasertherapie is een relatief nieuwe manier van laserbehandeling, die geschikt is voor het behandelen van littekens, zoals diepe acnelittekens en littekens na chirurgie.

Huidkankerscreening

In de media is veel aandacht voor huidkanker en de voorstadia hiervan. Terecht, want ieder jaar neemt het aantal mensen dat hieraan lijdt toe.

Hyaluronzuur filler

Om huidverslapping, plooien en diepere rimpels tegen te gaan kan er gekozen worden voor hyaluronzuur fillers. Door in of net onder de huid op de juiste plekken te injecteren, ontstaat er een liftend effect waardoor verslapping en rimpels egaal en glad worden opgevuld.

Intense Pulse Light

In de Padbergkliniek gebruiken we de M22 voor intense pulse light behandelingen

M22

Met het M22™ platform kunnen overbeharing, couperose, storende vaatjes of pigmentvlekken behandeld worden. Daarnaast heeft dit platform een fractionele ResurFx laser waarmee littekens, striae, huidveroudering en rimpels behandeld kunnen worden.

Peeling

Peeling kan verschillende doelen aanpakken. Peeling kan de huid een minder grauwe teint geven, kan pigmentatie tegen gaan en vervlakt acne littekens.

ResurFx

De ResurFx is de nieuwste fractionele laser in de Padbergkliniek.

Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.