Overbeharing

Haren op plekken waar je ze niet wil hebben kunnen erg storend zijn. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Vooral dikkere haren en stoppels voelen vaak ruw en vervelend aan. Donkere haren zijn daarnaast ook zichtbaar. Er zijn veel mogelijkheden om ongewenste haren te verwijderen.

 

In de Padbergkliniek kunnen gepigmenteerde haren veilig behandeld worden met de geavanceerde M22™ van Lumenis™. Dit platform biedt de mogelijkheid om langdurig van ongewenste haargroei af te komen. Een gladde huid zonder stoppels.

Hoe werkt het?

De M22™ is een apparaat dat hoog-energetisch licht produceert, vergelijkbaar met laserlicht. Deze methode heet IPL (een afkorting van het Engelse woord Intense Pulsed Light). De M22™ kan een grote variŽteit aan lichtsignalen uitzenden, waardoor het apparaat precies afgestemd kan worden op uw huidtype en op de haren die behandeld worden. Het licht trekt in de haar tot in de haarwortel. Hier geeft het licht zijn warmte af, waardoor de haarfollikel wordt vernietigd. De hitte kan alleen afgegeven worden aan haren die in de groeifase zitten. Deze haren groeien dan niet meer terug. De overige haren welke in een andere fase bevinden worden bij de daarop volgende sessies behandeld. Om deze reden zijn ook altijd meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De lichtpuls uit het apparaat verwijdert de storende haartjes zonder beschadiging van de huid. Het voordeel van deze behandeling is dat in ťťn behandeling een groot huidoppervlak behandeld kan worden. Behandeling met de M22™ is niet geschikt voor elk type overbeharing. Soms zijn de haren te licht. In dit geval kan de huidtherapeute u behandelen middels elektrische epilatie.

De behandeling

Tijdens het eerste gesprek zal de huidtherapeute een proefbehandeling uitvoeren om te zien welke instelling van het apparaat voor u het meest geschikt is. De behandeling is niet erg pijnlijk; de flitsen geven een branderig gevoel, dat door de gebruikte koeling meestal goed verdragen wordt.

Het resultaat

Enkele weken na de behandeling vallen de behandelde haren uit. De overige haren groeien langzaam terug en kunnen weer worden behandeld. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Met de behandeling kan een groot gedeelte van de haargroei gestopt worden. Het overige haar is dunner en lichter van kleur.

Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.

Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.