Botox

Een behandeling met botulinetoxine of Botox® kan voor veel verschillende medische en cosmetische problemen worden gebruikt.

De Padbergkliniek biedt Botox aan voor:

-Ontspanning van spieren en vermindering van rimpels en lijntjes. Vooral geschikt voor kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronslijnen. Maar ook afhangende mondhoeken en lijntjes op de neus kunnen worden behandeld.

-Bestrijden van overmatig zweten. Zweetkliertjes in de oksels worden plat gelegd.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een eiwit dat van nature wordt gemaakt door een bacterie. Voor cosmetische behandelingen wordt het zeer veilige type A botulinetoxine gebruikt. 

Hoe werkt Botox?

Botox wordt met kleine prikjes in de huid ingebracht en zorgt er lokaal voor dat een zenuw geen signaal naar bijvoorbeeld een spier of een zweetklier kan overbrengen. Na ongeveer 3 tot 5 maanden wordt het botulinetoxine afgebroken en verliest het zijn werking.

Wat gebruiken we?

In de Padbergkliniek werken we voor het bestrijden van lijntjes, rimpels en plooien met de Botox® en Vistabel® producten van de firma Allergan. Voor het bestrijden van overmatig zweten wordt Dysport® van de firma Ipsel gebruikt. Van alle gebruikte producten is de veiligheid en werkzaamheid, ook op de lange termijn, aangetoond.

Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intake gesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.

Bekijk de prijslijst

Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.