CO2 laser

De CO2 laser is een van de meest gebruikte lasers voor cosmetische doeleinden. In de Padbergkliniek wordt de CO2 laser gebruikt voor het weghalen van huidbultjes. De laser kan ook gebruikt worden als “fractionele laser” voor verbetering van de huidstructuur (littekens, rimpels).

Wat is een CO2 laser?

Met een CO2 laser wordt licht met een bepaalde golflengte opgewekt. Dit licht heeft zoveel energie dat het ervoor kan zorgen dat huidbultjes of ongewenste huidstructuren oplossen.


Hoe werkt de CO2 laser?

De huid bestaat voor een groot deel uit water. De huid neemt de energie van de laser op en verdampt direct. Ook zie je een krimpend effect. 

Door een gerichte bundel te gebruiken kunnen storende bultjes, zoals ouderdomswratten, bolvormige moedervlekjes en steelwratjes, heel precies worden verwijderd. Hierdoor is de kans op littekens en verkleuringen minimaal. 

Door fractioneel met kleine bundeltjes te werken worden littekens en rimpels vlakker en het collageen gestimuleerd om veroudering tegen te gaan. 

Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.

Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.