Intense Pulse Light

In de Padbergkliniek gebruiken we de M22 voor intense pulse light behandelingen

Intense Pulsed Light (IPL)

De Padbergkliniek beschikt over een modern apparaat, het M22™platform van Lumenis™.

Wat is IPL

Dit is een apparaat dat hoog-energetisch licht produceert, vergelijkbaar met laserlicht. Deze methode heet IPL (een afkorting van het Engelse woord Intense Pulsed Light). De M22™ kan een grote variŽteit aan lichtsignalen uitzenden, waardoor het apparaat precies afgestemd kan worden op uw huidtype en op hetgene wat behandeld  wordt. De lichtpuls uit het apparaat verwijdert het probleem zonder beschadiging van de huid.


Het voordeel van deze behandeling is dat in ťťn behandeling een groot huidoppervlak behandeld kan worden. Het aantal behandelingen dat nodig is verschilt per huidgebied.

De behandeling

Tijdens het eerste gesprek zal de huidtherapeute een proefbehandeling uitvoeren om te zien welke instelling van het apparaat voor u het meest geschikt is.

De behandeling is niet erg pijnlijk; de flitsen geven een branderig gevoel, dat door de gebruikte koeling meestal goed verdragen wordt.

Behandeling met de M22™ is niet geschikt voor elk type overbeharing. Soms zijn de haren te licht. In dit geval kan de huidtherapeute u behandelen middels elektrische epilatie.

Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.


Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.