Huidkankerscreening

In de media is veel aandacht voor huidkanker en de voorstadia hiervan. Terecht, want ieder jaar neemt het aantal mensen dat hieraan lijdt toe.

Als u een vreemd plekje heeft, dat u niet vertrouwt, kunt u hiervoor natuurlijk altijd uw huisarts bezoeken. Als de huisarts het nodig vindt kan hij/zij het plekje laten onderzoeken of u doorverwijzen naar de dermatoloog.

Maar als u nooit huidkanker heeft gehad, kunt u toch de behoefte voelen om de huid eens volledig door een medisch specialist te laten nakijken. In de Padbergkliniek kunt u terecht voor een deskundige huidkankerscreening door een dermatoloog.

U wordt volledig nagekeken en als er verdachte plekjes gevonden worden krijgt u hierover duidelijke informatie. In dat geval krijgt u ook een brief mee voor uw huisarts waarin vermeld staat wat er gevonden is en op welke plaats. In overleg met uw huisarts kan het plekje door hem/haar behandeld worden of u wordt alsnog hiervoor naar de dermatoloog in het ziekenhuis verwezen.


Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.

Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.