Hyaluronzuur filler

Om huidverslapping, plooien en diepere rimpels tegen te gaan kan er gekozen worden voor hyaluronzuur fillers. Door in of net onder de huid op de juiste plekken te injecteren, ontstaat er een liftend effect waardoor verslapping en rimpels egaal en glad worden opgevuld.

Voorbeelden van te behandelen gebieden zijn de wangplooien, de marionetlijnen en de jukbeenderen.

Er wordt in de Padbergkliniek altijd gebruik gemaakt van de nieuwste generatie afbreekbare hyaluronzuur fillers met ge´ntegreerde verdoving. Hierdoor zijn de injecties veilig en minder pijnlijk.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een van nature aanwezig koolhydraat (polysaccharide) in huid en bindweefsel. Het wordt op termijn door het lichaam weer afgebroken en is daardoor erg veilig.

Hoe werken hyaluronzuur fillers?

Het hyaluronzuur in de gel geeft een direct liftend effect op de plaats van injectie en creŰert volume mede door de binding van water en op de langere termijn de vorming van collageen. 

Wat gebruiken we?

We gebruiken uitsluitend de nieuwste hyaluronzuur fillers uit de Juvederm« reeks van de firma Allergan. Hyaluronzuur fillers zijn bewezen effectief en de veiligheid is optimaal. De dunnere fillers uit de Juvederm« reeks (Volbella« en Volift«) zijn geschikt voor fijne rimpels en lijnen en voor volume vergroting en contourverbetering van de lippen. De dikkere Voluma« en Volux filler« is beter geschikt voor correctie van volumeverlies, diepere rimpels en plooien. Deze fillers worden ook wat dieper in de huid geplaatst. Volbella« werkt circa 12 maanden, Volift« tot 15 maanden en Voluma« en Volux« tot wel 24 maanden.

Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.

Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.