Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.

Acne

Acne kan een vervelende aandoening zijn. Veel mensen krijgen er mee te maken en eventuele littekens kunnen zichtbaar blijven. De Padbergkliniek beschikt over meerdere mogelijkheden acne en littekens te behandelen.

Bloedvaatjes

Iedere huid heeft bloedvaatjes. Echter soms vormen deze bloedvaatjes een kluwentje of worden ze in de loop der jaren wijder. De bloedvaatjes zijn dan altijd zichtbaar en kunnen onder invloed van vaatverwijding door weersinvloeden, voeding of alcohol nog roder worden.

Couperose

Bij couperose ontstaan er langzamerhand verwijde bloedvaatjes in de huid. Dit is vaak het duidelijkst zichtbaar op de neus, de wangen en het voorhoofd. Couperose is een specifieke vorm van rosacea. Onder invloed van vaatverwijding door weersinvloeden, voeding of alcohol kunnen de vaatjes en de omliggende huid nog roder worden. Voor behandeling van couperose in het gezicht beschikt de Padbergkliniek over het M22™ platform.

Huidbultjes

Iedereen kent ze wel: huidkleurige of gepigmenteerde bultjes of wratjes. Volstrekt onschuldig, maar soms zijn ze cosmetisch storend of zitten ze in de weg. Voorbeelden zijn bolvormige moedervlekken, fibromen of steelwratjes, ouderdomswratten, talgklierhyperplasie, gerstekorrels en angiomen. Gelukkig kunnen ze gemakkelijk verwijderd worden! Vroeger viel dit onder de basiszorg, inmiddels moet u dit echter zelf betalen.

Huidlijntjes

De huid staat ons hele leven bloot aan allerlei invloeden zoals weer, UV-straling, rook en stof. Ook het bewegen van onze spieren rekt en strekt de huid. Vanaf volwassen leeftijd kunnen hierdoor de eerste lijntjes in de huid verschijnen. Vaak in het gezicht rondom veel gebruikte spieren. Na verloop van tijd kunnen deze lijntjes dieper worden. In de Padbergkliniek heeft verschillende behandelingen om fijne lijntjes tegen te gaan en diepere rimpels te voorkomen.

Huidveroudering

De huid omhult en beschermt ons, maar staat daardoor bloot aan allerlei invloeden van buitenaf zoals weer, UV-straling, rook en stof. Ook het bewegen van onze spieren rekt en strekt de huid.

Huidverslapping

Met het verstrijken van de jaren verliest de huid langzaam zijn veerkracht en kunnen plooien zichtbaar worden. Huidverslapping kan overal optreden, maar in het gezicht is het vaak zichtbaar. Voorbeelden zijn de nasolabiaalplooien, marionetlijnen en volumeverlies van de wangen.

Littekens

Iedereen heeft wel een litteken. Ontstaan na een val, een ongeluk, een beet of een medische procedure. Soms kunnen littekens door de vorm, de structuur of de locatie storend zijn. Het helpt soms al om een litteken soepel te houden met crème. In de Padbergkliniek kunnen littekens ook verder behandeld worden.

Overbeharing

Haren op plekken waar je ze niet wil hebben kunnen erg storend zijn. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Vooral dikkere haren en stoppels voelen vaak ruw en vervelend aan. Donkere haren zijn daarnaast ook zichtbaar. Er zijn veel mogelijkheden om ongewenste haren te verwijderen.

Overmatig zweten

In de Padbergkliniek wordt de mogelijkheid geboden om overmatig zweten van de oksels te behandelen. Solliciteren met natte plekken in de oksels, altijd een bloesje of jasje over het shirt, geen zwarte kleding. Zo zijn er velen die tobben met overmatige transpiratie.

Pigmentvlekken

Voor behandeling van storende bruine pigmentvlekjes, zoals zonnevlekken of levervlekken die ontstaan op de huid van het gezicht of de handruggen, beschikt de Padbergkliniek over het M22™ platform.

Rimpels

Vanaf het 20e levensjaar kunnen er rimpels ontstaan. De eerste rimpels zijn nog dynamische rimpels. Ze zijn dan alleen zichtbaar bij het aanspannen van de spieren in het gezicht. Na jaren worden de rimpels dieper en zijn ze ook in rust zichtbaar. Dit zijn de statische rimpels. Rimpels kunnen vervelend zijn. Het kan je er ouder doen uitzien dan dat je bent of voelt. Soms krijgen mensen ook opmerkingen dat ze er door de rimpels bijvoorbeeld boos of somber uit zien. In de Padbergkliniek kunnen rimpels op verschillende manieren behandeld worden.

Striae

Striae of striemen ontstaan vaak na een periode waarin de huid opgerekt wordt. Zwangerschap is een bekende oorzaak. De huid raakt opgerekt en er ontstaan scheurtjes in de lederhuid. Maar ook gewichtstoename, bepaalde medicatie of veranderingen in de puberteit kunnen helaas striae geven. Met de non-ablatieve fractionele ResurFX heeft de Padbergkliniek een laser waarmee striae behandeld kunnen worden.

Zonneschade

Blootstelling aan de zon verandert op de langere termijn de huid. Er kunnen pigmentvlekken ontstaan en rimpels en lijntjes nemen toe. De beste antirimpelcrème is dan ook een antizonnebrandcrème. Echter gedane zaken nemen geen keer. Laserbehandeling met de ResurFX is dan mogelijk om de huid te verbeteren en fijne lijntjes en pigmentverschillen te verminderen.

Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.