Huidlijntjes

De huid staat ons hele leven bloot aan allerlei invloeden zoals weer, UV-straling, rook en stof. Ook het bewegen van onze spieren rekt en strekt de huid. Vanaf volwassen leeftijd kunnen hierdoor de eerste lijntjes in de huid verschijnen. Vaak in het gezicht rondom veel gebruikte spieren. Na verloop van tijd kunnen deze lijntjes dieper worden. In de Padbergkliniek heeft verschillende behandelingen om fijne lijntjes tegen te gaan en diepere rimpels te voorkomen.

De behandeling 

Wanneer u voor het eerst komt krijgt u een intake gesprek met de medisch specialist. U kunt uw wens of probleem kenbaar maken, vragen stellen en wordt geÔnformeerd over de mogelijke behandelingen en het te verwachten resultaat. Samen zal er een behandelplan worden gemaakt voor een optimaal effect.

Behandeling met botuline

Botuline toxine A is een stof die spieren in het gezicht kan laten ontspannen. Het wordt in de spiertjes gespoten met een zeer dun naaldje. Kraaienpootjes en fronsrimpels worden meestal met botuline injecties behandeld. Het is een veilig middel en na gemiddeld 3 tot 5 maanden uitgewerkt. Op de langere termijn voorkom je diepere rimpels. Het ontspannend effect van de botuline injecties treedt na enkele dagen in.

Behandeling met laser

Met de ResurFX™ fractionele laser kan de huidstructuur verbeterd worden. Ook fijne rimpels en lijntjes kunnen hiermee behandeld worden, zodat injecties wellicht niet nodig zijn. Zonder de huid te beschadigen stimuleert het de aanmaak van collageen (bindweefsel) in de huid. Hierdoor vervagen fijne rimpels en lijntjes, waardoor de huid er jonger en frisser uit gaat zien.

Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.

Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.