Kliniek voor Cosmetische Dermatologie Prijslijst

Prijswijzigingen vanaf januari 2024. Niet iedere behandeling is geschikt voor ieder probleem en voor iedere huid. Tijdens een intakegesprek wordt besproken wat u wenst en wat de mogelijkheden zijn. Zo krijgt u een persoonlijk behandelplan. Een intakegesprek kost 30 euro. Zo nodig zit hier een proefbehandeling met de laser bij.

Sommige behandelingen zoals laserbehandeling van overbeharing in het gezicht worden door de zorgverzekeraar (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit is uiteraard afhankelijk van de polis. Informatie kunt u zelf bij uw verzekeraar opvragen.

U betaalt de behandelingen na afloop contant of via onze PIN automaat. U krijgt een factuur mee die u eventueel zelf kunt indienen bij uw verzekeraar.

De prijslijst voor de verschillende behandelingen kunt u hier bekijken. 

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318-694888.

Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.