Rimpels

Vanaf het 20e levensjaar kunnen er rimpels ontstaan. De eerste rimpels zijn nog dynamische rimpels. Ze zijn dan alleen zichtbaar bij het aanspannen van de spieren in het gezicht. Na jaren worden de rimpels dieper en zijn ze ook in rust zichtbaar. Dit zijn de statische rimpels. Rimpels kunnen vervelend zijn. Het kan je er ouder doen uitzien dan dat je bent of voelt. Soms krijgen mensen ook opmerkingen dat ze er door de rimpels bijvoorbeeld boos of somber uit zien. In de Padbergkliniek kunnen rimpels op verschillende manieren behandeld worden.

De behandeling

Wanneer u voor het eerst komt krijgt u een intake gesprek met de medisch specialist. U kunt uw wens of probleem kenbaar maken, vragen stellen en wordt geÔnformeerd over de mogelijke behandelingen en het te verwachten resultaat. Samen zal er een behandelplan worden gemaakt voor een optimaal effect.

Behandeling met botuline
Rimpels ontstaan vaak door het samentrekken van spieren. Botuline toxine A is een stof die spieren in het gezicht kan laten ontspannen. Het wordt in de spiertjes gespoten met een zeer dun naaldje. Kraaienpootjes en fronsrimpels worden meestal met botuline injecties behandeld. Het is een veilig middel en na gemiddeld 3 tot 5 maanden uitgewerkt. Op de langere termijn voorkom je diepere statische rimpels. Het ontspannend effect van de botuline injecties treedt na enkele dagen in.

Behandeling met laser
Met de ResurFX™ fractionele laser kan het uiterlijk van de huid zelf verbeterd worden. Ook fijnere rimpels kunnen hiermee behandeld worden, zodat injecties wellicht niet nodig zijn. Zonder de huid te beschadigen stimuleert het de aanmaak van collageen (bindweefsel) in de huid.

Behandeling met hyaluronzuur fillers
Om (diepere) statische rimpels tegen te gaan kan er gekozen worden voor hyaluronzuur fillers. Door net onder de huid op de juiste plekken te injecteren, ontstaat er een liftend effect waardoor verslapping en rimpels worden tegengegaan.
Er wordt altijd gebruik gemaakt van de nieuwste generatie afbreekbare hyaluronzuur fillers met geÔntegreerde verdoving. Hierdoor zijn de injecties veilig, dragelijk en met een optimaal effect. Er is direct resultaat te zien. Wel is er in eerste instantie nog enige zwelling mogelijk.

Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.

Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.