Coagulatie

Bij een storend vaatje, steelwratje of een bloedblaasje (angioom) is coagulatie, waarbij een plekje voorzichtig wordt weggebrand, met een Erbe naaldje of klein bolletje soms ook een mogelijkheid.

Bij coagulatie wordt het vaatje of bloedblaasje direct dicht gemaakt. Vaak gebeurt dit onder lokale verdoving. Er ontstaat in tegenstelling tot een laserbehandeling met de M22 wel een korstje. Een voordeel is echter dat behandeling meestal eenmalig is.

Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langskomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.

Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.