Huidverslapping

Met het verstrijken van de jaren verliest de huid langzaam zijn veerkracht en kunnen plooien zichtbaar worden. Huidverslapping kan overal optreden, maar in het gezicht is het vaak zichtbaar. Voorbeelden zijn de nasolabiaalplooien, marionetlijnen en volumeverlies van de wangen.

De Kliniek

De Padbergkliniek is een medisch centrum dat zich onder andere richt op de cosmetische behandeling van rimpels of huidverslapping. In de Padbergkliniek worden hiervoor verschillende behandelingen ingezet waaronder laserbehandelingen en injecties. Behandelingen met injecties worden altijd uitgevoerd door deskundige medisch specialisten.

De behandeling in de praktijk
Wanneer u voor het eerst komt krijgt u een intake gesprek met de medisch specialist. U kunt uw wens of probleem kenbaar maken, vragen stellen en wordt geÔnformeerd over de mogelijke behandelingen en het te verwachten resultaat. Samen zal er een behandelplan worden gemaakt voor een optimaal effect. 

Behandeling met hyaluronzuur fillers
Om huidverslapping en volumeverlies tegen te gaan kan er gekozen worden voor hyaluronzuur fillers. Door net onder de huid op de juiste plekken te injecteren, ontstaat er een liftend effect waardoor verslapping en plooien worden tegengegaan. Er wordt altijd gebruik gemaakt van de nieuwste generatie afbreekbare hyaluronzuur fillers met geÔntegreerde verdoving. Hierdoor zijn de injecties veilig, dragelijk en met een optimaal effect. Het resultaat is direct te zien. Wel is er in eerste instantie nog enige zwelling mogelijk.

Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.

Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.