M22

Met het M22™ platform kunnen overbeharing, couperose, storende vaatjes of pigmentvlekken behandeld worden. Daarnaast heeft dit platform een fractionele ResurFx laser waarmee littekens, striae, huidveroudering en rimpels behandeld kunnen worden.

De M22 is het nieuwste multifunctionele platform van de Padbergkliniek.

Behandeling met de M22™

De M22™ is een apparaat dat gebruikt kan worden voor zowel Intense Pulsed Light (IPL) als laserbehandelingen. Hierdoor kunnen veel verschillende huidaandoeningen en bijna alle huidtypes behandeld worden. Het apparaat heeft hiervoor verschillende filters en koppen. Voor ongewenste haargroei gebruiken we bijvoorbeeld IPL filters. Zonder de huid te beschadigen kunnen gepigmenteerde haren dan permanent verdwijnen.Huidverbetering

Om de huidstructuur te verbeteren wordt de ResurFx™ van het M22™ platform gebruikt. Dit apparaat laat de opperhuid intact en maakt microscopisch kleine gaatjes in de lederhuid. Zonder de huid te beschadigen stimuleert het de aanmaak van collageen (bindweefsel) van de huid. Hierdoor is de laser geschikt om littekens vlakker, soepeler en minder zichtbaar te maken. Ook striae kunnen minder zichtbaar worden. Verder kan de huid verstrakt worden zodat de huid er jonger uit kan zien. Na de behandeling kan de huid enkele dagen licht rood en iets gezwollen zijn, maar de huid gaat niet kapot en herstelt snel.

 

De behandeling

Wanneer u voor het eerst komt krijgt u een intake gesprek met een van de dermatologen of huidtherapeuten. U kunt vragen stellen en wordt geÔnformeerd over de mogelijke behandelingen, het aantal en het te verwachten resultaat. In dezelfde sessie zal vaak ook een proefbehandeling van een stukje huid gedaan worden. Hierbij kan het effect van de verschillende instellingen van de laser op de huid bekeken worden. Bij een kleine afwijking kan al een eerste behandeling plaatsvinden. De duur van de behandeling hangt af van het oppervlak van het te behandelen huidgedeelte. Het totale aantal behandelingen hangt af van de aandoening.

Neem direct contact op met de Padbergkliniek

Heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wilt u langkomen voor een intakegesprek? Voor het inplannen van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0318 694888.

Korte
wachtlijsten

Gekwalificeerde
dermatologen

35 jaar
kwaliteit

Deskundig
medisch advies

Behandelingen

In de Padbergkliniek zijn er verschillende behandelingen voor verbetering van de huid mogelijk. Van laser tot Botox en van peeling tot filler. Natuurlijk met een eerlijk advies. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door deskundige huidtherapeutes en dermatologen.

Huidproblemen

Behandeling van littekens, vaatjes, pigmentvlekken, haren, bultjes, striae, rimpels en huidverslapping. Wat het cosmetische huidprobleem ook is, een deskundig advies op maat krijgt u altijd.